Werken bij

Marketing & Communicatie Specialist

Knauf Insulation is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft ook voor de komende jaren ambitieuze groeiambities. Daarnaast is de Knauf Group bezig met een digitale transformatie waarbij de interactie met klanten centraal staat, hierdoor is de Marketing & Communicatie afdeling van Knauf Insulation betrokken bij interessante digitale projecten. Daarom zijn we per direct op zoek naar een Marketing & Communications Specialist voor minimaal 32 uur per week.

Als Marketing & Communications Specialist ben jij, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie uitingen van Knauf Insulation in Nederland. Je zorgt ervoor dat deze uitingen in lijn zijn met onze communicatiedoelstellingen. Hiertoe ontwikkel je communicatie-, PR- en e-plannen, dit omvat zowel traditionele als digitale marcom projecten. Het is aan jou in samenwerking met de andere marcom collega’s deze plannen vervolgens tot uitvoer te brengen. Je zult hiertoe onder meer zelfstandig teksten schrijven en redigeren, websites en documentatie ontwikkelen en marketing automation flows uitbouwen. Ook onderhoud je nauw contact met externe partijen die je hierbij ondersteunen. Aan de hand van door jou opgestelde digitale KPI’s monitor je de resultaten en stuur je bij waar nodig.

Als Marketing & Communications Specialist ben je onderdeel van het marketingteam en werk je nauw samen met je collega Communications Specialist en Product Management. Ook heb je veelvuldig contact met het Salesteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales & Marketing Director.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

 • Hbo- werk- en denkniveau richting Communicatie of soortgelijk

 • Basiskennis van digital marketing (Facebook en Google ads)

 • Affiniteit met bouwmaterialen en/of isolatie

 • Ervaring in het ontwikkelen van creatieve communicatie(concepten)

 • Uitstekende mondelinge én schriftelijke communicatievaardigheden

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Bezit je daarnaast ook nog de volgende karaktereigenschappen?

 • Creatief

 • Doorpakker

 • Analytisch

 • Ondernemend

 • Pragmatisch en resultaatgericht

Dan willen wij graag kennismaken met jou! Wat bieden wij? Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste, toonaangevende en innovatieve fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven!

Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, aantrekkelijke bonusregeling en 37 vrije dagen (obv voltijd).

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct