Werken bij

Junior Digital Marketing & Communications Specialist (m/v)

Om onze groei in de Benelux te vergroten is Knauf Insulation per direct op zoek naar een fulltime Junior Digital Marketing & Communications Specialist.

Je werkzaamheden

Als Junior Digital Marketing & Communications Specialist ben jij, samen met een directe collega, verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieuitingen van Knauf Insulation in de Benelux. Je zorgt ervoor dat deze uitingen in lijn zijn met onze communicatiedoelstellingen. Hiertoe ontwikkel je communicatie-, PR- en e-plannen, waarbij de focus ligt op digitale communicatie in een van oorsprong traditionele Business-to-Business markt. Het is aan jou deze plannen vervolgens tot uitvoer te brengen. Je zult hiertoe onder meer zelfstandig teksten schrijven en redigeren, websites en documentatie optimaliseren en marketing automation flows uitbouwen. Ook onderhoud je nauw contact met externe partijen die je hierbij ondersteunen. Aan de hand van door jou opgestelde digitale KPI’s monitor je de resultaten en stuur je bij waar nodig.

Als Junior Digital Marketing & Communications Specialist ben je onderdeel van het marketingteam en werk je nauw samen met je collega Communications Specialist en Product Management. Ook heb je veelvuldig contact met het Salesteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de Marketing Manager.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Hbo- werk- en denkniveau richting Communicatie of soortgelijk
  • Basiskennis van digital marketing (Facebook en Google ads)
  • Affiniteit met bouwmaterialen en/of isolatie
  • Uitstekende mondelinge én schriftelijke communicatievaardigheden
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse, en bij voorkeur ook Franse, taal

Bezit je daarnaast ook nog de volgende karaktereigenschappen?

  • Creatief
  • Doorpakker
  • Analytisch
  • Ondernemend
  • Pragmatisch en resultaatgericht

Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Wat bieden wij?

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste, toonaangevende en innovatieve fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven!

Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, aantrekkelijke bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met William Francx (Marketing Manager) op telefoonnummer 06 28 52 16 14. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie toe aan william.francx@knaufinsulation.com.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct