Werken bij

Interim HR Professional

Knauf Insulation is per direct op zoek naar een Interim HR Professional voor gemiddeld 1,5 dagen per week.

Je werkzaamheden

Als Interim HR Professional ben jij dé expert die het management proactief adviseert aangaande uiteenlopende internationale HR-vraagstukken. Hierbij valt te denken aan het adviseren in werving- en selectieprocedures en (individuele) ontwikkeltrajecten. Je volgt HR-ontwikkelingen op de voet en bent in staat passend HR-beleid waar nodig te ontwikkelen en implementeren. Verder ben je heel hands-on en zorg je onder meer voor een correcte personeelsadministratie. Ook ondersteun je je internationaal opererende collega's op het hoofdkantoor op jouw vakgebied. 

De komende periode verdienen de volgende onderwerpen in ieder geval jouw aandacht: employer branding, oprichting van een PvT en het verder uitrollen van onze vier Knauf values (menschlichkeit, entrepreneurship, partnership en commitment) binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

De ideale Interim HR Professional beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Hbo- werk- en denkniveau richting Personeel & Organisatie
  • Aantoonbare relevante werkervaring
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ben je daarnaast een verbinder, energiek, empatisch en klantgericht?

Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is een van 's werelds grootste, toonaangevende en innovatieve fabrikant van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jeroen Verweij (Managing Director Benelux) op telefoonnummer 06 51 88 15 56. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je gegevens toe aan jeroen.verweij@knaufinsulation.com.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct