Werken bij

Customer Service Teamleader

Een uitdagende binnendienstfunctie voor 32-40 uur per week.

Je werkzaamheden

Als Customer Service Teamleader motiveer, begeleid, ontwikkel en coördineer je de afdeling Customer Service. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken cq. optimaliseren van de verschillende afdelingsprocessen. Dit houdt concreet in dat je focust op een proactieve offerteopvolging, efficiënte orderentry en correcte klachtenafhandeling. Ook volg je marktontwikkelingen en -trends op de voet en werk je, indien nodig, zelf mee op de afdeling. Daarnaast onderhoud je nauw contact met je collega-CS Managers en centrale afdelingen.

Het jaar 2020 zal in het teken staan van het implementeren van een nieuw CRM pakket. Jij speelt hier een leidende rol in.

Als Customer Service Teamleader stuur je een team aan van zes Customer Service/Inside Sales Medewerkers. Daarnaast maak je onderdeel uit van het West-Europese Customer Service Management team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Hbo- werk- en denkniveau richting Commerciële Economie of aanverwant
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie
  • Affiniteit met bouwmaterialen
  • Uitstekende kennis van ERP-systemen (bij voorkeur SAP) en CRM (bij voorkeur Sales Force)
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van de Franse taal is een pré
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-vaardigheden

Daarnaast ben je een echte teamplayer, gedreven en beschik je over een gezonde dosis humor. Uiteraard ben je ook nauwkeurig, pak je zaken proactief op en weet je te allen tijde het overzicht te bewaren.

Wat bieden wij?

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste, toonaangevende en innovatieve fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven!

Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, aantrekkelijke bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Stijn Thielen (Sales Director) op telefoonnummer 06 13 75 99 44. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie toe aan stijn.thielen@knaufinsulation.com.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct