Werken bij

Commerciële Binnendienst

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime collega.                              

Wat ga je doen?

Je helpt onze klanten met al hun orders en vragen in het proces van aanvraag tot invoice. Om dit te kunnen realiseren maak je onder andere offertes in CRM (Salesforce). Je volgt deze (samen met de accountmanager van jullie rayon) actief op bij de klant. Je verwerkt de orders in SAP. Je overlegt specifieke verzoeken vanuit de klanten met de logistieke afdeling, of met de planners in de fabrieken omtrent productie indien dat nodig is. Klachtenregistratie en afhandeling voer je uit via SAP.

Kun jij het dagelijkse overzicht bewaren en zorg je voor een happy flow? Dan heb jij je werk uitstekend gedaan en sluit je de dag met een goed gevoel af!

Als commerciële binnendienst maak je onderdeel uit van het Customer Service team (bestaande uit 9 personen). Je rapporteert rechtstreeks aan de Customer Service Manager.

Herken jij jezelf in onderstaande?

Dan hebben we er vertrouwen in dat jij een waardevolle commerciële binnendienst medewerker kunt worden.

  • Commercieel inzicht. Je ziet kansen en denkt altijd een stap (of twee) vooruit.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, en je wordt niet gek als je dag totaal anders loopt dan je ’s ochtends had gepland.
  • Behendigheid met SAP is een pré.
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je werkt nauwkeurig, enthousiast, zorgvuldig en servicegericht.
  • Je hebt een gezonde dosis humor.
  • Minimaal Hbo werk- en denkniveau met een aantal jaren werkervaring.

Knauf Insulation als werkgever:

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Bij Knauf Insulation wordt verantwoordelijkheidsgevoel en eigen inbreng enorm gewaardeerd. We geloven dat we samen nog veel verder komen. In ruil daarvoor bieden we je een baan in een organisatie die jou als professional laat groeien. Daarnaast kun je een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Cox Dieben (HR Manager) op telefoonnummer 06-86804168. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected]

Bescherming persoonsgegevens

Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben bij Knauf Insulation laten we je graag weten hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Ook wanneer je nog niet bij ons werkt. 
Meer hierover lees je in onze privacy verklaring voor sollicitanten. Door het indienen van je sollicitatie bevestig je dat je de inhoud van de Privacyverklaring hebt gelezen, begrepen en akkoord hebt bevonden.

Lees meer

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct