Danny Flipsen - Purchase Coördinator & Logistic Teamleader

Danny Flipsen - Coordinator inkoop en Logistiek teamleider bij Knauf Insulation Nederland
DENKEN IN KANSEN

Toen ik in 2013 begon bij Knauf Insulation was dat in de rol van meewerkend voorman Logistiek. In de jaren daarna heb ik diverse andere functies gehad zoals productie planner en teamleider in productie.

Nu vervul ik de functie van Masterplanner en logistiek coördinator. In deze rol ben ik ook de back-up van onze transportplanner en de HUB manager. Daarnaast ben ik hoofd BHV. Ik werk nog steeds heel graag bij Knauf Insulation. In mijn huidige functie zorg ik ervoor dat we onze transport- en distributieactiviteiten plannen en coördineren op de meest veilige, tijdbesparende en efficiënte manier. Dat betekent dat ik contact heb op tactisch niveau met de producerende fabrieken in Duitsland, Frankrijk en England. Ik zorg voor de naleving van de Service Level Agreements (SLA) en kijk hoe we dingen anders kunnen laten doen als er klachten zijn.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd
Danny Flipsen over Knauf Insulation Nederland

Open en informele cultuur

Het feit dat ik in al die jaren zoveel diversiteit en vrijheid in mijn werk heb gekregen, maakt dat het voor mij een heel prettige werkgever is. Daarom ga ik na 10 jaar nog steeds elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. Het is fijn om met collega’s samen te werken die allemaal enthousiasme hebben voor onze producten en het team.

Het bedrijf heeft een heel  open cultuur. De lijntjes zijn kort en er is altijd tijd voor een dolletje. We hebben een mooie balans tussen formeel en informeel. Het is belangrijk dat je in het team past. Dat is belangrijker dan je CV. Wil je het product leren kennen en ben je niet bang om vragen te stellen en zelf na te denken? Dan krijg je genoeg kansen om je binnen dit bedrijf te ontwikkelen.