Werken bij Knauf Insulation

Nieuwbouw Knauf Insulation in Gilze Render
Werken bij Knauf Insulation

Duurzaam groeien doen we samen

Een werkdag bij Knauf Insulation Benelux moet jou energie en voldoening geven

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij één van de grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met 40 jaar ervaring in de industrie, zijn wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatiebranche. Dat lukt ons niet alleen dankzij onze unieke isolatie met ECOSE, maar vooral ook door ons team. 

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hard werkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt genoeg speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen. Ons doel is dat een werkdag bij Knauf Insulation Benelux je energie en voldoening geeft. Wie wil dat nou niet! 

Ben jij onze nieuwe collega?

  

Functie Marketing Communication Specialist

 Als Marketing & Communication Specialist heb je binnen Knauf Insulation een super gevarieerde functie in een internationale omgeving. We zijn actief in de energietransitie en werken aan een duurzame toekomst van de bouw. Kijk snel of deze rol bij jou past. 

Bekijk deze functie

  

Bij Knauf Insulation ben je echt onderdeel van een team!
Vincent van Schijndel, Sr Product Manager

Ontdek hoe het is om te werken bij Knauf Insulation

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Werkplezier staat bij ons voorop
Informele sfeer en korte lijnen

Ontmoet onze collega's 

Danny Flipsen - Werken bij Knauf Insulation
Danny Flipsen, Purchase coördinator & Logistic teamleader

Toen ik in 2013 begon bij Knauf Insulation was dat in de rol van meewerkend voorman Logistiek. In de jaren daarna heb ik diverse andere functies gehad zoals productie planner en teamleider in productie.

Nu vervul ik de functie van Masterplanner en logistiek coördinator. In deze rol ben ik ook de back-up van onze transportplanner en de HUB manager. Daarnaast ben ik hoofd BHV binnen Knauf Insulation. Ik werk nog steeds heel graag bij Knauf Insulation.

Lees meer over Danny's werk bij Knauf Insulation

Caroline Danyluk - Inside Sales Knauf Insulation
Caroline Danyluk - Inside Sales

In mijn functie bij Knauf Insulation kan ik echt mij ei kwijt. Ik werk hier nu drieënhalf jaar en heb in mijn rol veel bewegingsvrijheid. Ik vind het leuk dat ik de verantwoordelijkheid voor onze business in België in deze mate heb gekregen. De verwachtingen liggen soms hoog en bij mij werkt dat extra motiverend. Bij hoge druk presteer ik alleen maar beter. Deze speelruimte kreeg ik bij mijn vorige werkgever niet.

Lees meer over Caroline’s ervaring bij Knauf Insulation

Vincent van Schijndel - Sr Product Manager Knauf Insulation
Vincent van Schijndel, Sr Product Manager

Ik heb de technische kennis binnen een commerciële organisatie en ik merk dat mijn kennis en expertise hier heel erg gewaardeerd wordt. Mijn collega’s, onze klanten en productielocaties verder helpen door middel van deze kennis vind ik erg leuk om te doen. Mijn inbreng voelt waardevol en samen zorgen we voor het resultaat. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de productgroep glaswol. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen.

Lees het hele verhaal van Vincent

Knauf Insulation Benelux in Gilze

Knauf Insulation wereldwijd en Benelux

Knauf Insulation heeft wereldwijd een stabiele omzet van ongeveer 2 miljard Euro. We hebben meer dan 5.500 medewerkers in ruim 40 landen. Knauf Insulation telt 27 productielocaties in 15 landen. 

In Nederland zijn we met een compact team van 30 enthousiaste mannen en vrouwen met passie voor hun vak. Samen boeken we mooie resultaten. Wil je meer weten over Knauf Insulation?

Bezoek dan de pagina Over ons

DE WAARDEN VAN KNAUF 

"I am Knauf" is onderdeel van alles wat we binnen Knauf Insulation en de grotere Knauf Groep doen: bij elke actie, of die nu eenvoudig of complex is.

Wij vormen met onze unieke persoonlijkheden het totaal en het verbindt ons als één team. Het vertegenwoordigt onze trots om ons werk goed te willen doen waarbij we streven naar succes. Het belangrijkste is dat "I am Knauf" over mensen gaat. Het gaat over onze cultuur die gevormd wordt door duidelijke waarden.

Wat het betekent om onderdeel te zijn van de Knauf familie hebben we samengevat in vier woorden:

  • Menschlichkeit
  • Partnership
  • Commitment
  • Entrepreneurship

Deze waarden vertegenwoordigen onze basisprincipes en zouden aanwezig moeten zijn bij alle 35.000 medewerkers wereldwijd.

De waarden van Knauf