Werken bij Knauf Insulation

Nieuwbouw Knauf Insulation in Gilze Render
Werken bij Knauf Insulation

Duurzaam groeien doen we samen

Een werkdag bij Knauf Insulation Benelux moet jou energie en voldoening geven

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij één van de grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met 40 jaar ervaring in de industrie, zijn wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatiebranche. Dat lukt ons nit alleen dankzij onze unieke isolatie met ECOSE, maar vooral ook door ons team. 

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hard werkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt genoeg speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen. Ons doel is dat een werkdag bij Knauf Insulation Benelux je energie en voldoening geeft. Wie wil dat nou niet! 

Helaas, op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Bij Knauf Insulation ben je echt onderdeel van een team!
Vincent van Schijndel, Sr Product Manager

Ontmoet onze collega's 

Janneke Beerepoot _ Medewerker Customer Service Knauf Insulation
Janneke Beerepoot, inside sales houtwol

Elke dag bij Knauf Insulation is anders. Op een gemiddelde dag begeleid ik klanten aan de telefoon, werk ik aan offertes en zet orders in het systeem. Klanten met technische vragen kan ik door mijn ervaring vaak direct helpen, zeker als het om de productgroep houtwol gaat. 

Lees het hele verhaal van Janneke

Vincent van Schijndel - Sr Product Manager Knauf Insulation
Vincent van Schijndel, Sr Product Manager

Ik heb de technische kennis binnen een commerciële organisatie en ik merk dat mijn kennis en expertise hier heel erg gewaardeerd wordt. Mijn collega’s, onze klanten en productielocaties verder helpen door middel van deze kennis vind ik erg leuk om te doen. Mijn inbreng voelt waardevol en samen zorgen we voor het resultaat. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de productgroep glaswol. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen.

Lees het hele verhaal van Vincent

Knauf Insulation Benelux in Gilze

Knauf Insulation wereldwijd en Benelux

Knauf Insulation heeft wereldwijd een stabiele omzet van ongeveer 2 miljard Euro. We hebben meer dan 5.500 medewerkers in ruim 40 landen. Knauf Insulation telt 27 productielocaties in 15 landen. 

In Nederland zijn we met een compact team van 30 enthousiaste mannen en vrouwen met passie voor hun vak. Samen boeken we mooie resultaten. Wil je meer weten over Knauf Insulation?

Bezoek dan de pagina Over ons

DE WAARDEN VAN KNAUF 

"I am Knauf" is onderdeel van alles wat we binnen Knauf Insulation en de grotere Knauf Groep doen: bij elke actie, of die nu eenvoudig of complex is.

Wij vormen met onze unieke persoonlijkheden het totaal en het verbindt ons als één team. Het vertegenwoordigt onze trots om ons werk goed te willen doen waarbij we streven naar succes. Het belangrijkste is dat "I am Knauf" over mensen gaat. Het gaat over onze cultuur die gevormd wordt door duidelijke waarden.

Wat het betekent om onderdeel te zijn van de Knauf familie hebben we samengevat in vier woorden:

  • Menschlichkeit
  • Partnership
  • Commitment
  • Entrepreneurship

Deze waarden vertegenwoordigen onze basisprincipes en zouden aanwezig moeten zijn bij alle 35.000 medewerkers wereldwijd.

De waarden van Knauf