Werken bij

Transport Planner

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime                              

Transport Planner (m/v)

- Een uitdagende en veelzijdige logistieke functie –

Je werkzaamheden

Als transportplanner zorg je ervoor dat, aan de hand van een door jou opgestelde transportplanning, onze producten tijdig bij de klant aankomen. Hiertoe heb je dagelijks contact met vervoerders. Eventuele transportgerelateerde vraagstukken van klanten los je op in overleg met het Inside Sales team.  

Daarnaast ondersteun je de Master Planner bij het bestellen van onze producten bij onze buitenlandse fabrieken, de coördinatie van klachten op het gebied van transport en het maken van een orderplanning. 

Ook vragen wij je flexibel te zijn en, indien nodig te kunnen bijspringen in de HUB. Dat kan zijn om je collega's te helpen op de heftruck of het controleren van foutieve of beschadigde zendingen. Maar ook cycle counting behoort tot je takenpakket.

Als transportplanner maak je onderdeel uit van het logistieke team (bestaande uit 5 personen) en werk je nauw samen met de afdeling Customer Service.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Mbo+ werk- en denkniveau richting Logistiek of Technische Bedrijfskunde
  • Enkele jaren relevante ervaring als planner
  • Affiniteit met bouwmaterialen en/of isolatie
  • Behendig met SAP (of vergelijkbare applicatie) en MS Office
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-vaardigheden

Daarnaast ben je een echte teamplayer, weet je van aanpakken en beschik je over een gezonde dosis humor. Je stelt je flexibel op en helpt je collega's uit de brand waar nodig. Je pakt zaken proactief op en weet ten allen tijde het overzicht te bewaren.

Ervaring met het rijden op een heftruck vinden wij een pré. Evenals ervaring met documenten aanleveren voor export.

Wat bieden wij?

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie.

Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven!

Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Paul Govers (Logistiek Manager) op telefoonnummer (06-55804137). 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie toe aan cox.dieben@knaufinsulation.com

Bescherming persoonsgegevens

Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben bij Knauf Insulation laten we je graag weten hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Ook wanneer je nog niet bij ons werkt. 
Meer hierover lees je in onze privacy verklaring voor sollicitanten. Door het indienen van je sollicitatie bevestig je dat je de inhoud van de Privacyverklaring hebt gelezen, begrepen en akkoord hebt bevonden.

Lees meer

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct