Rd waarde isolatiemateriaal: volgens het BIM model

Samen op weg naar kwaliteit

Als architect zoekt u naar prestaties die voldoen aan de eisen van opdrachtgevers. Kwalitatief goede producten zorgen ervoor dat u deze prestaties behaalt.

Met deze website ondersteunen wij u graag bij het kiezen van materialen. We adviseren u op allerlei relevante gebieden voor uw project, van ontwerp tot berekening en van verwerking tot duurzaamheid.

Op onze site vindt u onder andere BIM-bestanden, bestekteksten en technische documentatie waarmee u slimmer en efficiënter werkt. Met verschillende referentieprojecten laten we zien hoe ons isolatiemateriaal in andere projecten is verwerkt. 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Bestekteksten
Daken, gevels, vloeren
Neem contact op voor technische ondersteuning
Technische documentatie
BIM Modellen
WAT IS BIM?

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. 

Deze gedeelde kennisbron vormt een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten van ontwerp tot en met uitvoering en daarna ook in het onderhoud gedurende levenscyclus van het gebouw.

Een samenwerking met BIM zorgt voor een verhoogde kwaliteit en meestal ook de snelheid waarmee een project kan worden uitgevoerd. 

Zoek je een referentieproject?

Ecose Technology
Rc calculator
Transformatie De Nieuwe Admiraliteit