Na-isolatie zorgt voor hoger comfort

Isolatie van spouwmuur, dak en kruipruimte
Na-isolatie zorgt voor hoger comfort

Bij de familie Brouwer uit Amersfoort heeft Pluimers Isolatie in 2013 de spouwmuren, het dak en de kruipruimte van de woning geïsoleerd met hoogwaardige materialen. De woningwaarde is hierdoor verhoogd. 

Keuze isolatiebedrijf

De familie Brouwer kwam in contact met Pluimers via een TV-programma op RTL4. Pluimers werd in dit programma gepresenteerd en de keuze voor het isolatiebedrijf was dan ook snel gemaakt. Nadat mevrouw Brouwer een gratis adviesgesprek had aangevraagd op de website, kwam de isolatie-adviseur van Pluimers op bezoek. 

Complete woningisolatie 

Op advies van de isolatie-adviseur heeft de familie Brouwer gekozen voor drie verschillende maatregelen: 

  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie
  • Kruipruimte isolatie

Hiermee heeft de woning in termen van duurzaam- en energiezuinigheid, flinke stappen gemaakt. 

 

De duidelijke uitleg en het advies van de adviseur gaf ons enorm veel vertrouwen.
Mevrouw Brouwer
Mevrouw Brouwer over samenwerking Pluimers Isolatie

Mevrouw Brouwer blikt terug

Het adviestraject van de isolatie-adviseur was goed en duidelijk. Alle maatregelen werden netjes besproken en het vertrouwen was bij mij meteen aanwezig. Ook bij de uitvoering werd netjes en zorgvuldig gewerkt. Er zat nog een kier op de zolder en deze werd na één telefoontje door Pluimers meteen verholpen.

 

Woning is na isolatie heel behaaglijk

Mevrouw Brouwer: "Voorheen was onze zolder altijd koud en onbehaaglijk. Daarom wilden wij de zolder graag goed isoleren met een mooie afwerking. De adviseur van Pluimers heeft ons goed advies gegeven. Onze zolder is nu een mooie, bewoonbare en comfortabele ruimte geworden. 

Wij zijn uiteindelijk blij dat wij ons geld in de isolatie hebben geïnvesteerd en niet de hypotheek hebben afgelost. Nu hebben wij een beter rendement. We hebben nu een behaaglijke woning, de kou van de muur en de vloer is helemaal weg. Momenteel kijken we erg uit naar onze jaarlijkse gasrekening in december. Maar een rapportcijfer 10 is hoe dan ook op zijn plaats, " aldus mevrouw Brouwer. 

Wil je weten wat bij jouw woning mogelijk is? Vraag dan ook een gratis adviesgesprek aan 

 

Adviesgesprek Pluimers Isolatie
Opdrachtgever Fam. Brouwer
Verwerker Pluimers Isolatie