Familie Wessels kiest voor Supafil Cavity XL in nieuwe woning

Familie Wessels kiest voor duurzaam en energiezuinig wonen
Familie Wessels kiest voor Supafil Cavity XL in nieuwe woning

Volker Wessels kiest voor duurzaam bouwen met Supafil Cavity XL als sppouwmuurisolatie. Het erkende verwerkingsbedrijf Pluimers Isolatie voorzag de nieuwe woning van de familie Wessels via de binnenmuren van een naadloze isolatielaag. 

Bij het bouwen van zijn nieuwe woning in het pittoreske Rijssen koos Arjan Wessels voor de innovatieve spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL. Bij dit systeem voor spouwmuurisolatie voorziet een erkende installateur de spouwmuren van binnenuit met een specifiek ontwikkelde inblaaswol. De inblaaswol Supafil Cavity XL is door de langere vezel zeer geschikt voor de bredere spouw bij nieuwbouw. 

Spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL versnelt de bouw

De aannemer kan daarbij de woning sneller bouwen. De metselaars hoeven zich immers niet bezig te houden met isoleren van de spouw. Daarvoor kwamen de verwerkers van Pluimers. 
Zij voorzien de woning in zeer korte tijd van spouwmuurisolatie. Afhankelijk van de oppervlakte kan deze spouwmuurisolatie  in één dag of enkele dagen aangebracht worden. 

 

Duurzaam en energiezuinig bouwen 

Omdat de spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL tot in elk hoekje en gaatje komt, voorkomt dit spouwmuursysteem thermische lekken veel beter dan traditionele harde platen. Warmtebeelden van eerdere projecten met deze innovatieve spouwmuurisolatie wijzen dit uit. 

 

 

Pluimers voorziet woning Arjan Wessels in Rijssen van Supafil Cavity XL
ArjanWessels Supafil Cavity XL spouwmuurisolatie
Supafil Cavity XL spouwmuur isoleren van binnenuit
Gebruikte producten
Opdrachtgever Arjan Wessels
Verwerker Pluimers