Knauf Insulation Benelux is gevestigd aan Dakota 7 in Gilze
Onderdeel van de Knauf Groep
Knauf Insulation Benelux

Vanuit ons kantoor in Gilze verkopen we minerale wol en onder de merknaam Heraklith® houtwolcementpanelen. Heraklith is een merk met een rijke historie dat al bestaat sinds 1908.

35 collega's
We zijn een klein team met passie voor ons vak. En of je nu werkt op de afdeling customer service of in het veld als accountmanager, of in onze houtwolmagazijnen of in de logistiek...

We doen alles wat we doen met onze eindklant in gedachten. 

 

 

Sterk groeiende isolatieproducent
Met een omzet van ruim 55 miljoen euro zijn we een van de sterkst groeiende isolatiemerken in Nederland. Deze omzet realiseren we met de verkoop van de houtwolpanelen in binnen- en buitenland. Daarnaast verkopen we in de Nederlandse markt de glaswol en minerale wol met ECOSE® Technology en Supafil inblaaswol die geproduceerd wordt in Visé (België), net over de grens bij Maastricht. 

 

Onze cultuur
Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. De steekwoorden vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap omschrijven onze cultuur goed. Je krijgt bij ons genoeg speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen.

 

 

Ons doel is dat een werkdag bij Knauf Insulation je energie en voldoening geeft.
Jeroen Verweij, Managing Director Knauf Insulation Benelux
Knauf Insulation Oosterhout productielocatie houtwol
Productie locatie glaswol en minerale wol van Knauf Insulation in Visé
Knauf Insulation Oosterhout