Bereikbaarheid en levertijden kerst

By Tim Kusters
15 november, 2021

Het einde van het jaar is alweer in zicht en wij tellen de dagen af tot kerst. Daarom informeren wij je graag over onze bereikbaarheid en onze levermogelijkheden rond het einde van dit jaar.


Bereikbaarheid afdeling Customer Service

We zijn aan het einde van dit jaar gesloten op 24 en 31 december 2021.


Bestellingen en leveringen glaswol, minerale wol & Supafil

Glaswol, Minerale wol en Supafil worden gedurende deze eindejaarsperiode gewoon geleverd.


Bestellingen en leveringen Heraklith, Organic & Rock4All

Orders die voor 22 december 10.00uur besteld zijn worden uitgeleverd vanaf dinsdag 4 januari.

 

Wij wensen al onze relaties en partners prettige feestdagen en een mooi, kansrijk 2022 toe. 

Bedrijfsnieuws
Renovatie

Woning renoveren? Begin met isoleren!

Als je in deze tijd een betaalbare woning vindt, dan mankeert er vaak nog wat aan de kwaliteit van de isolatie. Slechte isolatie zorgt voor een lager wooncomfort, maar ook voor een hoge energierekening. Met de torenhoge energieprijzen vandaag de dag, wil je dat natuurlijk voorkomen. Natuurlijk wil je verouderde woningen graag pimpen met een nieuwe keuken, vloer of badkamer, maar het is veel slimmer om te beginnen met betere isolatie. Dan bespaar je elke maand daarna en komt die nieuwe keuken er ook wel.

25.05.2023
Spouwmuurisolatie

Fabels en feiten over het na isoleren van de spouwmuur

Er is al heel wat geschreven over spouwmuurisolatie. Het internet staat vol van verhalen over na-isoleren van de spouw. Kan je een spouwmuur volledig laten vullen? Zakt die isolatie na een paar jaar niet in? Wordt je gevel geen snoepwinkel voor muizen of ander ongedierte? Is het isoleren van de spouwmuur niet vragen om vochtproblemen?

Door de hoge energieprijzen is na-isoleren voor veel huiseigenaren extra interessant geworden. Want al ga je dan niet verduurzamen om het klimaat een handje te helpen, je helpt er in elk geval je eigen portemonnee mee. Maar dan wil je wel weten waar je goed aan doet. Logisch.

Daarom zetten we in deze blog wat fabels en feiten op een rijtje aan de hand van vragen die veel binnen komen bij onze collega’s.

22.05.2023