Isolatie heeft ons comfort enorm verbeterd

Gasverbruik flink omlaag
Isolatie heeft ons comfort enorm verbeterd

Bij de familie van Enckevort uit het Limburgse Meijel heeft Pluimers Isolatie in 2013 de spouwmuren en de vloer van de twee-onder-één-kapwoning geïsoleerd. Ook is de woning geïmpregneerd. 

Bekend met ervaring

Wij kenden Pluimers al via onze zoon die goede ervaringen had met dit bedrijf. Toen we Pluimers tegen kwamen om de Meijelse jaarmarkt besloten we hen uit te nodigen voor een gratis adviesgesprek. 

Fam Van Enckevort kiest spouwmuur isolatie en vloerisolatie

Waarom wilde u de woning laten isoleren? 

Als reden voor het isoleren van de woning geeft de heer van Enckevort aan dat ze graag meer wooncomfort wilden. "Onze woning was in de winter altijd erg koud. Er ging continue een koude en kille trek door onze woonkamer." Om dit te verhelpen en de woning warm en comfortabel te maken adviseerde Roland Hollegien van Pluimers de woning te isoleren met Supafil Cavity Wall inblaaswol (HR Isowool bij Pluimers) en de onderzijde van de vloer met JetSpray (oftewel HR Isospray). 

"Wij lieten ook de zijgevel impregneren door Pluimers. Zo is onze woning nog beter beschermd tegen doorslaand vocht en vervuiling van buiten. Zo blijft onze gevel mooi schoon." 

Door vloerisolatie geen koude straling meer

De heer van Enckevort: "De isolatiewerkzaamheden zijn erg goed verlopen en de hardwerkende mannen hebben koffie en eten van ons gekregen. Wij zijn blij dat we de woning hebben laten isoleren, ons comfort is aanzienlijk verbeterd. De koude straling die wij eerder hadden als we op de bank zaten is helemaal verdwenen. Voor die tijd trilde de kamervloer erg en ook dat is helemaal weg."

Door goede isolatie van onze spouwmuren en vloer daalde ons gasverbruik met 1.200 kuub!
De heer van Enckevort

Isolatie levert besparing gasrekening op

"Ons gasverbruik is aanzienlijk gedaald, het heeft een besparing opgeleverd van ruim 1.200 m3 per jaar. Dit resultaat overtrof alle verwachtingen. Inmiddels hebben onze achterburen op ons advies, ook hun woning door Pluimers laten isoleren," aldus de heer van Enckevort. 

Opdrachtgever Familie van Enckevort
Verwerker Pluimers Isolatie