Innovatieve inblaaswol spouwmuurisolatie

vrijstaande woning Scherpenzeel
Innovatieve inblaaswol spouwmuurisolatie

Aannemersbedrijf Gerben van den Broek in Ederveen deed navraag bij een van de pioniers met Supafil Cavity XL (Wim Heij, Lunteren) en raakte ook overtuigd van de voordelen van dit na-isolatiesysteem voor de bredere spouw bij nieuwbouw, Supafil Cavity XL


Het grote tekort aan metselaars in de bouw maakt het extra belangrijk dat zij hun uren besteden aan louter metselwerk. Door de toename van vraag naar nieuwbouwwoningen is het tekort aan metselaars nog eens extra nijpend. We zien het als een groot voordeel dat de metselaar gewoon door kan gaan met zijn werk. 

Bovendien is het prettig dat er een gecertificeerd bedrijf ons alles rond de hele spouwmuurisolatie uit handen neemt. Zeker met het oog op de kwaliteit die vereist wordt en de thermische eis die steeds hoger komt te liggen bij nieuwbouw is de kwaliteit van de uitvoering iets waar we extra op moeten letten. Het isolatiebedrijf heeft hier heel wat werk uit handen genomen. 


 

Heerlijk zo'n schone bouwplaats zonder pallets met isolatiemateriaal
Van den Broek
Testbox mooi gevuld met de juiste dichtheid, het werk kan beginnen
De muren zijn van binnenuit voorzien van de juiste gaten voor het inblazen van Supafil
Inblazen van Supafil inblaaswol nieuwbouw


Werk ook slimmer in de spouw bij nieuwbouw 

Ontdek Supafil Cavity XL Spouwmuurisolatie. Een isolatie waarmee je snel met hoge kwaliteit de nieuwbouwwoning van spouwmuurisolatie voorziet. Een erkend isolatiebedrijf neemt de volledige spouwmuurisolatie uit handen.  

Meer over Supafil Cavity XL 

Zoek isolatiebedrijf

Gebruikte producten
Opdrachtgever Gerben van den Broek Totaalbouw, Ederveen