Innovatief isoleren met Rc waarde 5,0

Sneller bouwen met SUPAFIL Cavity XL
Innovatief isoleren met Rc waarde 5,0

Aannemersbedrijf Haex koos ervoor om de nieuwbouw van deze ruime twee-onder-één kappers aan de Kraanweg in Weert te laten isoleren met Supafil Cavity XL. De metselaars werkten door wanneer ze konden, zonder zich te hoeven bekommeren om het aanbrengen van spouwmuurisolatie.  De buitenmuren staan dan veel sneller.  Een gespecialiseerd isolatiebedrijf kwam na afronding van de buitenmuren met getraind personeel om de spouwmuren van binnenuit te isoleren.  

Tom van der Ouderaa van Haex Aannemingsbedrijf geeft aan: "We hebben voor deze methode van spouwmuurisolatie gekozen vanwege de kwaliteit van de uitvoering en de hoge isolatiewaarde (Rc 5,0). We lopen bovendien graag voorop in de markt en staan open voor innovaties die de totale bouwtijd verkorten en de kwaliteit kunnen verhogen. De spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL maakt dit mogelijk."

 

Takkenkamp isoleert voor Haex in Weert
Isoleren voor Haex in Weert
Takkenkamp isoleert met Supafil Cavity XL
We zijn zeer tevreden met dit systeem en willen het graag bij meer projecten gaan toepassen
Tom van der Ouderaa, Haex


Snelle spouwmuurisolatie met hoge kwaliteit

Een snelle vorm van spouwmuurisolatie met de zekerheid van hoge kwaliteit, dat is precies wat we met Supafil Cavity XL bieden. Een gespecialiseerd isolatiebedrijf neemt de volledige spouwmuurisolatie uit handen. Dit proces staat onder toezicht van SKG IKOB en Insula. Zo ben je als aannemer goed voorbereid op de Wet Kwaliteitsborging voor Bouwen. 

Ontdek deze spouwmuurisolatie

Naar isolatiebedrijf

Gebruikte producten
Opdrachtgever HAEX aannemersbedrijf bv