Bouwonderneming Catteeu kiest voor spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL

Spouwisolatie van binnenuit
Bouwonderneming Catteeu kiest voor spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL

In Roesbrugge, België bouwde bouwonderneming Catteeu een aantal twee-onder-een-kap woningen. De bouwonderneming koos ervoor om de spouwmuren van deze nieuwbouwwoningen te isoleren met de isolatie Supafil Cavity XL van Knauf Insulation. De inblaaswol is door de verwerkers van de Isolatiedokter van binnenuit in de spouwmuur geblazen.

 

 

Voordelen spouwmuurisolatie Supafil Cavity XL

Doordat de specialisten van isolatiebedrijf de Isolatiedokter de isolatie van de spouwmuur uitvoeren, is de kwaliteit verzekerd. Het  voordeel van Supafil Cavity XL is dat het in alle weersomstandigheden kan worden verwerkt. Zelfs bij vorst en regen. Dit komt doordat deze manier van isoleren van binnenuit wordt gedaan.

In de praktijk wordt bij traditionele spouwmuurisolatie niet iedere dag de werkzaamheden netjes afgedekt. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de kwaliteit van de isolatie.

Isoleren van binnenuit

 

Geen opslag of afval van isolatie

Doordat de Isolatiedokter zijn eigen materialen en machines meeneemt, hebben we geen opslag van isolatiemateriaal op de bouwsite. De verwerker neemt alles aan het eind van de dag weer retour, inclusief afval. 

Geen opslag en afval
We zien duidelijk de voordelen van dit systeem. Buiten de goede kwaliteit is de isolatie snel en simpel verwerkbaar.
Simon Catteeu, zaakvoerder bouwonderneming Catteeu

Isolatie met gegarandeerde kwaliteit

Bouwonderneming Catteeu werkt graag met gespecialiseerde verwerkers. De installateurs van de Isolatiedokter zijn erkende installateurs. Zij volgden voor de verwerking van Supafil Cavity XL een specifieke training van Knauf Insulation in het trainingscentrum in Visé. 

bouwonderneming Catteeu

 

 

Bekijk hier meer projecten met inblaaswol als spouwmuurisolatie.

Opdrachtgever Bouwonderneming Catteeu
Verwerker De Isolatiedokter