BREAKING NEWS

Stijn Thielen is de nieuwe General Manager van Knauf Insulation Nederland

By Tim Kusters
24 maart, 2023

Knauf Insulation verheugd met benoeming Stijn Thielen als nieuwe General Manager van Knauf Insulation Nederland.

Met volledige P&L verantwoordelijkheid voor de Nederlandse organisatie, gaat Stijn een belangrijke rol spelen bij het realiseren van de groei van Knauf Insulation. Als bedrijf hebben we namelijk de ambitie om de meest toonaangevende en betrouwbare partner in duurzame isolatieoplossingen te worden.

Stijn startte in 2015 bij Knauf Insulation als Marketing Manager en werd eind 2017 gepromoveerd tot Sales & Marketing Director. De afgelopen 8 jaar speelde Stijn een leidende rol in de groeistrategie van Knauf Insulation en het ontwikkelen van de sales & marketing competenties. 

Mark Leverton, Managing Director Western Europe van Knauf Insulation, over de benoeming van Stijn: "Na een uitgebreid proces ben ik verheugd met de benoeming van Stijn Thielen als General Manager. Het feit dat we deze sleutelpositie kunnen invullen met een interne kandidaat is voor ons een bevestiging van de prestaties van de Nederlandse organisatie en een streven naar continuïteit. Stijn's kennis van de markt en de ervaring met interne organisatie zullen van vitaal belang zijn bij de voortzetting van onze ambitieuze plannen om onze activiteiten in Nederland verder te laten groeien en ontwikkelen."

Stijn Thielen voegt daaraan toe: "Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om leiding te geven aan dit sterke team. We hebben een goed fundament en de organisatie kenmerkt zich door onze winnende cultuur. Dit geeft ons de kans ons bedrijf verder te laten groeien, de meest toonaangevende isolatiepartner in Nederland te worden en de beste werkplek voor onze medewerkers te zijn."

 

Stijn Thielen Managing Director