Nieuwe inblaastechniek maakt Supafil inblaaswol nog veelzijdiger

By [email protected]
07 november, 2014

Om een oplossing te bieden voor het na-isoleren van spouwmuren met smalle voegbreedtes tussen de buitengevelstenen, heeft Knauf Insulation een nieuwe gecertificeerde inblaastechniek ontwikkeld. Naast de reeds bestaande 17 en 22 mm boortechniek is er nu ook de mogelijkheid te boren met een boordiameter van 14 mm. Deze nieuwe boortechniek voor smalle voegen brengt geen schade toe aan de buitengevelstenen en verandert het uiterlijk van de woning niet. Afhankelijk van het type woning, wordt gekozen voor het meest optimale boorpatroon. Dit maakt Supafil inblaaswol niet alleen de meest hoogwaardige, maar ook de meest veelzijdige oplossing voor het na-isoleren van spouwmuren.

Supafil Spouwmuurtoepassing

Om een oplossing te bieden voor het na-isoleren van spouwmuren met smalle voegbreedtes tussen de buitengevelstenen, heeft Knauf Insulation een nieuwe gecertificeerde inblaastechniek ontwikkeld. Naast de reeds bestaande 17 en 22 mm boortechniek is er nu ook de mogelijkheid te boren  met een boordiameter van 14 mm. Deze nieuwe boortechniek voor smalle voegen brengt geen schade toe aan de buitengevelstenen en verandert het uiterlijk van de woning niet.  

Afhankelijk van het type woning, wordt gekozen voor het meest optimale boorpatroon. Dit maakt Supafil inblaaswol niet alleen de meest hoogwaardige, maar ook de meest veelzijdige oplossing voor het na-isoleren van spouwmuren. 


Hoogste binnenlucht kwaliteitsklasse

Supafil voldoet aan de hoogste binnenlucht kwaliteitsklasse voor een gezonde binnenlucht. Dit komt doordat er geen kunstmatige kleurstoffen of chemicaliën zijn toegevoegd.  Hierdoor zijn emissies van vluchtige organische stoffen tot een minimum beperkt en daarmee voldoet Supafil aan de strengste, internationale eisen. Zo is Supafil inblaaswol onder andere voorzien van het Eurofins Indoor Air Comfort Gold label.


De voordelen van Supafil inblaaswol

  • Het uiterlijk van de woning blijft onveranderd
  • Draagt bij aan het verlagen van de energierekening
  • Geen overlast bij het aanbrengen 
  • Is waterafstotend en vochtwerend
  • Optimale vulling en verdeling in de spouw zonder risico op inzakken
  • Uitstekende, constante isolatiewaarde tijdens de gehele levensduur van de woning 
  • Verhoogt het wooncomfort door haar uitstekende thermische en akoestische eigenschappen
  • Supafil wordt alleen aangebracht door Knauf Insulation erkende en IKOB-BKB gecertificeerde verwerkers