Organisatorische wijziging

Management Team Knauf Insulation 2020

Door Vivian Kennes op 25 mei, 2020

Knauf Insulation heeft op haar vestiging in Oosterhout begin 2020 een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Om klanten en andere stakeholders zo goed mogelijk te bedienen, is een aantal taken opnieuw verdeeld en afgestemd. De driehoek zoals we die gewend waren, Saskia-Stijn-Jeroen, is uiteindelijk de beste manier gebleken om u als klant op één te hebben en te houden. Om intern de afdelingen goed aan te sturen, te motiveren en de juiste verbinding aan te gaan. 

Key accounts en hoofdkantoren

Saskia Putter is als Sales Executive in Nederland het aanspreekpunt voor hoofdkantoren en Key accounts. Daarnaast gaat Saskia  met ingang van 2020 onze exportafdeling  assisteren in het professionaliseren van onze houtwolactiviteiten in met name Engeland en delen van het Midden-Oosten. We hebben daar een periode van positieve groei doorgemaakt die we verder willen uitbouwen.

Sales & Marketing: één team, één taak

Stijn Thielen pakt naast zijn taak als Sales Director (verantwoordelijk voor de sales teams, project managers in Nederland) ook zijn oude rol als Marketing Manager Benelux weer op. Op deze manier verwachten we beter en sneller aansluiting te vinden op vragen vanuit de markt, dichter op de bal te kunnen spelen in de snel veranderende bouwwereld. 

Helga Sevriens Manager Customer Service Knauf Insulation

Introductie Manager Customer Service

Begin 2020 is Helga Sevriens in Oosterhout gestart als Manager Customer Service. Helga heeft internationale werkervaring in commerciële en leidinggevende functies bij productie- en handelsbedrijven. Helga zal samen met Customer Service alle leveringen en projecten mee in goede banen leiden en onze processen hieromtrent optimaliseren. Heeft u ideeën voor verbetering? Dan houden wij ons van harte aanbevolen.