Organisatorische wijziging

Management Team Knauf Insulation 2020

By Vivian Kennes
25 mei, 2020

Knauf Insulation heeft op haar vestiging in Oosterhout begin 2020 een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Om klanten en andere stakeholders zo goed mogelijk te bedienen, is een aantal taken opnieuw verdeeld en afgestemd. De driehoek zoals we die gewend waren, Saskia-Stijn-Jeroen, is uiteindelijk de beste manier gebleken om u als klant op één te hebben en te houden. Om intern de afdelingen goed aan te sturen, te motiveren en de juiste verbinding aan te gaan. 

Key accounts en hoofdkantoren

Saskia Putter is als Sales Executive in Nederland het aanspreekpunt voor hoofdkantoren en Key accounts. Daarnaast gaat Saskia  met ingang van 2020 onze exportafdeling  assisteren in het professionaliseren van onze houtwolactiviteiten in met name Engeland en delen van het Midden-Oosten. We hebben daar een periode van positieve groei doorgemaakt die we verder willen uitbouwen.

Sales & Marketing: één team, één taak

Stijn Thielen pakt naast zijn taak als Sales Director (verantwoordelijk voor de sales teams, project managers in Nederland) ook zijn oude rol als Marketing Manager Benelux weer op. Op deze manier verwachten we beter en sneller aansluiting te vinden op vragen vanuit de markt, dichter op de bal te kunnen spelen in de snel veranderende bouwwereld. 

Helga Sevriens Manager Customer Service Knauf Insulation

Introductie Manager Customer Service

Begin 2020 is Helga Sevriens in Oosterhout gestart als Manager Customer Service. Helga heeft internationale werkervaring in commerciële en leidinggevende functies bij productie- en handelsbedrijven. Helga zal samen met Customer Service alle leveringen en projecten mee in goede banen leiden en onze processen hieromtrent optimaliseren. Heeft u ideeën voor verbetering? Dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Bedrijfsnieuws
Renovatie

Woning renoveren? Begin met isoleren!

Als je in deze tijd een betaalbare woning vindt, dan mankeert er vaak nog wat aan de kwaliteit van de isolatie. Slechte isolatie zorgt voor een lager wooncomfort, maar ook voor een hoge energierekening. Met de torenhoge energieprijzen vandaag de dag, wil je dat natuurlijk voorkomen. Natuurlijk wil je verouderde woningen graag pimpen met een nieuwe keuken, vloer of badkamer, maar het is veel slimmer om te beginnen met betere isolatie. Dan bespaar je elke maand daarna en komt die nieuwe keuken er ook wel.

25.05.2023
Spouwmuurisolatie

Fabels en feiten over het na isoleren van de spouwmuur

Er is al heel wat geschreven over spouwmuurisolatie. Het internet staat vol van verhalen over na-isoleren van de spouw. Kan je een spouwmuur volledig laten vullen? Zakt die isolatie na een paar jaar niet in? Wordt je gevel geen snoepwinkel voor muizen of ander ongedierte? Is het isoleren van de spouwmuur niet vragen om vochtproblemen?

Door de hoge energieprijzen is na-isoleren voor veel huiseigenaren extra interessant geworden. Want al ga je dan niet verduurzamen om het klimaat een handje te helpen, je helpt er in elk geval je eigen portemonnee mee. Maar dan wil je wel weten waar je goed aan doet. Logisch.

Daarom zetten we in deze blog wat fabels en feiten op een rijtje aan de hand van vragen die veel binnen komen bij onze collega’s.

22.05.2023