KnaufZeker wint prijs!

By [email protected]
18 september, 2014

Knauf Insulation en Knauf hebben met het innovatieve marketingconcept ‘KnaufZeker®’ de tiende editie van de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2014 gewonnen. Traditiegetrouw wordt deze prijs tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst uitgereikt. De winnaar wordt gezamenlijk bepaald door de vakjury en het publiek via een stemronde.

Knauf-kennis

KnaufZeker geeft zekerheid

De isolatie- en gipsproducten van Knauf staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zijn op elkaar afgestemd voor een uitmuntende prestatie. Door Knauf-producten met elkaar te combineren en te verwerken in één systeem, worden prestaties zoals brandwerendheid, geluidsisolatie en inbraakwerendheid gewaarborgd. Deze garantie heet KnaufZeker®.

 

KnaufZeker Uitgebreid biedt ontzorging

Naast 100% prestatiegarantie biedt KnaufZeker Uitgebreid ook specifieke projectondersteuning op maat, zoals adviezen, detailtekeningen, trainingen en bouwplaatsbegeleiding. Hiermee biedt Knauf, voor en tijdens een project, aan hun bouwpartners een compleet pakket aan ontzorging en kennis aan.

 

Over de Marketing Jaarprijs

De BouwKennis Marketing Jaarprijs 2014 is dé nationale marketingprijs voor marketingconcepten in de bouw. Dit jaar hebben meer dan twintig bedrijven uit de gehele bouwkolom zich ingeschreven om mee te dingen naar de titel ‘meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector’.

 

Belangrijke ijkpunten voor de jury bij het beoordelen van de concepten zijn: de marketingstrategie, de toegevoegde waarde voor de klant, de propositie/positionering van het concept, de communicatieve uitrol, het onderscheidend vermogen en de gestelde doelen en gerealiseerde resultaten. Met de Marketing Jaarprijs beoogt BouwKennis marketing in de sector naar een hoger plan te tillen.


Jurybeoordeling

Uit alle inzendingen kwamen tijdens de voorrondes van de jaarprijs drie finalisten uit de bus, zijnde: Knauf Insulation en Knauf, Sigma Coatings en Wijzonol. Uiteindelijk werd het concept KnaufZeker van Knauf Insulation en Knauf als winnaar uitgeroepen.

 

Meer informatie over KnaufZeker vindt u op www.knaufzeker.nl