Knauf en Knauf Insulation tekenen Stroomversnelling samenwerkingsovereenkomst

By [email protected]
25 januari, 2016

Utrecht, 22 januari 2016 – Op donderdag 21 januari 2016 tekenden Knauf en Knauf Insulation een samenwerkings-overeenkomst met het platform Stroomversnelling.

KnaufLogo

Utrecht, 22 januari 2016 – Op donderdag 21 januari 2016 tekenden Knauf en Knauf Insulation een samenwerkings-overeenkomst met het platform Stroomversnelling. Het gezamenlijke doel is het creëren van zoveel mogelijk snelle en betaalbare Nul op de Meter woningen in Nederland.

De samenwerking met andere Stroomversnelling partners helpt Knauf om haar visie, dat elke (woon)consument een ideale leefomgeving verdient, concreet te maken.

Het verduurzamen van woningen, om daarmee de ecologische voetafdruk van consumenten te verminderen en hen meer wooncomfort te bieden, is al jarenlang onderdeel van de (internationale) visie van Knauf. Met de aansluiting van Knauf binnen de Stroomversnelling kan zij haar expertise met meer partijen delen en kan er gezamenlijk gewerkt worden aan concrete innovaties.

Knauf’s visie sluit perfect aan op de doelen van de Stroomversnelling. Knauf verwacht met deze samenwerking een grote bijdrage te kunnen leveren aan het verduurzamen van vele woningen in Nederland.


Over de Stroomversnelling


Stroomversnelling is een netwerk van ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers, netbeheerders en andere relevante partijen. Deze gaan samen aan de slag om Nul op de Meter woning make-overs voor renovatie en nieuwbouw te realiseren. Daarbij gaat Stroomversnelling er vanuit dat iedere woningeigenaar zou moeten kunnen kiezen voor een mooie, comfortabele en betaalbare woning. Om dit mogelijk te maken, is samenwerking tussen de betrokken partijen cruciaal.

Ondertekening van het contract door  Knauf Gips, Knauf Insulation en  netwerk Stroomversnelling.

Bedrijfsnieuws
Renovatie

Woning renoveren? Begin met isoleren!

Als je in deze tijd een betaalbare woning vindt, dan mankeert er vaak nog wat aan de kwaliteit van de isolatie. Slechte isolatie zorgt voor een lager wooncomfort, maar ook voor een hoge energierekening. Met de torenhoge energieprijzen vandaag de dag, wil je dat natuurlijk voorkomen. Natuurlijk wil je verouderde woningen graag pimpen met een nieuwe keuken, vloer of badkamer, maar het is veel slimmer om te beginnen met betere isolatie. Dan bespaar je elke maand daarna en komt die nieuwe keuken er ook wel.

25.05.2023
Spouwmuurisolatie

Fabels en feiten over het na isoleren van de spouwmuur

Er is al heel wat geschreven over spouwmuurisolatie. Het internet staat vol van verhalen over na-isoleren van de spouw. Kan je een spouwmuur volledig laten vullen? Zakt die isolatie na een paar jaar niet in? Wordt je gevel geen snoepwinkel voor muizen of ander ongedierte? Is het isoleren van de spouwmuur niet vragen om vochtproblemen?

Door de hoge energieprijzen is na-isoleren voor veel huiseigenaren extra interessant geworden. Want al ga je dan niet verduurzamen om het klimaat een handje te helpen, je helpt er in elk geval je eigen portemonnee mee. Maar dan wil je wel weten waar je goed aan doet. Logisch.

Daarom zetten we in deze blog wat fabels en feiten op een rijtje aan de hand van vragen die veel binnen komen bij onze collega’s.

22.05.2023