Dominique Bossan is de nieuwe CEO van Knauf Insulation

By Knauf Insulation
02 september, 2021

1 september 2021, Visé, België: Dominique Bossan neemt vandaag het roer over als nieuwe CEO van Knauf Insulation en Lid van het Knauf Group Management Committee voor Insulation Europa/Midden-Oosten/Azië.

Dominique, die eerder leidinggevende functies bekleedde binnen de Knauf Groep en Knauf Insulation, neemt de leiding over van Jean-Claude Carlin, die na vijf jaar terugtreedt als CEO van Knauf Insulation. 

Knauf Group General Partner Alexander Knauf zegt: "De Knauf Group Management is verheugd Dominique te verwelkomen in deze uitdagende rol. Hij is een uitzonderlijk leider die onze business zeer goed kent. We zijn ervan overtuigd dat hij zal voortbouwen op de uitstekende resultaten die Jean-Claude en het bedrijf in de afgelopen jaren hebben neergezet."

Dominique Bossan

Dominique trad in 2003 in dienst bij Knauf Insulation in België en werd twee jaar later benoemd tot Regional Managing Director voor Oost-Europa, een functie die hij bekleedde tot 2017. Sinds 2018 is hij in de Knauf Group Management verantwoordelijk voor de Knauf Gypsum's regio West-Europa, Zuid-Amerika en Israël.

Dominique, die opnieuw gevestigd zal zijn op het hoofdkantoor van Knauf Insulation in Visé, België, zegt: "Ik ben blij om terug te keren naar Knauf Insulation. Ik heb altijd bewondering gehad voor de bedrijfscultuur, ondernemerschap en klantgerichtheid, evenals voor de passie en toewijding van de mensen.

"Jean-Claude, het managementteam en iedereen bij Knauf Insulation mogen buitengewoon trots zijn op wat er de afgelopen jaren is bereikt. Ik kijk er nu naar uit om dit succes verder uit te bouwen en om nieuwe kansen te creëren in de toekomst - een toekomst die wordt bepaald door innovatie en het leiderschap binnen de organisatie For A Better World."