Bereikbaarheid en leveringen zomer 2023

By Odette Merks
12 juni, 2023

De meeste zomervakanties zijn alweer gepland. Daarom informeren wij je graag over onze bereikbaarheid en onze levermogelijkheden rond de zomer. 


Bereikbaarheid afdeling Customer Service

Onze afdeling Customer Service is de gehele zomer bereikbaar. Wij zijn te bereiken per telefoon op +31 162 42 12 45 en per mail op [email protected]. Orders kun je het best naar dit e-mail adres sturen.

Levering glaswol Knauf Insulation

  • Levering van Glaswol loopt de gehele zomer door. 

Levering steenwol Knauf Insulation

  • Levering van volle vrachten Steenwol loopt de gehele zomer door. 

  • Deelleveringen vinden niet plaats van maandag 31 juli en tot en met zondag 13 augustus 2023.

Levering Heraklith en Organic houtwolproducten

  • Voor houtwol geldt dat er géén leveringen plaatsvinden van maandag 31 juli en tot en met zondag 13 augustus 2023.

Bedrijfsnieuws
Renovatie

Woning renoveren? Begin met isoleren!

Als je in deze tijd een betaalbare woning vindt, dan mankeert er vaak nog wat aan de kwaliteit van de isolatie. Slechte isolatie zorgt voor een lager wooncomfort, maar ook voor een hoge energierekening. Met de torenhoge energieprijzen vandaag de dag, wil je dat natuurlijk voorkomen. Natuurlijk wil je verouderde woningen graag pimpen met een nieuwe keuken, vloer of badkamer, maar het is veel slimmer om te beginnen met betere isolatie. Dan bespaar je elke maand daarna en komt die nieuwe keuken er ook wel.

25.05.2023
Spouwmuurisolatie

Fabels en feiten over het na isoleren van de spouwmuur

Er is al heel wat geschreven over spouwmuurisolatie. Het internet staat vol van verhalen over na-isoleren van de spouw. Kan je een spouwmuur volledig laten vullen? Zakt die isolatie na een paar jaar niet in? Wordt je gevel geen snoepwinkel voor muizen of ander ongedierte? Is het isoleren van de spouwmuur niet vragen om vochtproblemen?

Door de hoge energieprijzen is na-isoleren voor veel huiseigenaren extra interessant geworden. Want al ga je dan niet verduurzamen om het klimaat een handje te helpen, je helpt er in elk geval je eigen portemonnee mee. Maar dan wil je wel weten waar je goed aan doet. Logisch.

Daarom zetten we in deze blog wat fabels en feiten op een rijtje aan de hand van vragen die veel binnen komen bij onze collega’s.

22.05.2023