Videos van Knauf Insulation

Het verwerken van isolatie is nog nooit zo relaxt geweest!

Met Mineral Wool hebben we een innovatieve isolatie-oplossing op de markt gebracht die volledig gericht is op de verwerker. Revolutionair wat betreft de duurzame samenstelling van het materiaal en de daaruit voortvloeiende eigenschappen. Relaxt met oog voor de gebruikersvoordelen voor de verwerker. Onze Mineral Wool oplossigen zijn licht in gewicht en compact verpakt. 

Mineral Wool (MW) 35

MW 35 is geschikt voor het isoleren van binnen toepassingen zoals plafonds, scheidings- en voorzetwanden. De minerale wol is gemakkelijk aan te brengen tussen metalen staanders en houten stijlen of balken.

Bekijk onderstaande video om te ervaren hoeveel eenvoudiger en sneller onze Mineral Wool te verwerken is. 

Mineral Wool (MW) 34 Alu Plus

MW 34 Alu Plus is geschikt voor het snel isoleren van hellende daken en het renoveren van vloeren.  Dit isolatiemateriaal is voorzien van een stootvaste, dampremmende bekleding zodat je heel eenvoudig een luchtdicht systeem creëert. 

De minerale wol dekens zijn stevig en kun je eenvoudig klemmend aanbrengen. Het vastnieten van de isolatie is niet nodig. Dat bespaart je een hoop tijd. 

Bekijk de volledige verwerkingsinstructie in de video

Slimmer in de spouw bij nieuwbouw

Deze animatie laat je zien hoe je als aannemer sneller kunt omgaan met de nieuwbouwspouw. Door het tekort aan metselaars is het niet handig dat zij hun kostbare tijd ook aan isoleren moeten besteden. 

Met Supafil Cavity XL wordt de bredere nieuwbouwspouw van binnenuit geisoleerd door een gecertificeerde verwerker nadat het volledige metselwerk is afgerond. 

Dat biedt de aannemer een aantal voordelen: 

  • Metselaar kan zich focussen op metselwerk, isolatie gebeurt door specialisten
  • Hoge kwaliteit van het isolatiewerk, kwaliteits- en procescontrole door SKG-IKOB en Insula
  • Uitvoering is weersonafhankelijk
  • Geen opslag van isolatiemateriaal, afval op de bouwplaats, geen derving
  • Uitstekende thermische prestaties. Geen naden, kieren in isolatie of valse luchtspouwen zodat onnodig thermisch verlies wordt voorkomen.