Houtwol by Heraklith; improving since 1908

Heraklith - sinds 1908

Het merk Heraklith bestaat al sinds 1908 en vanaf dag één innoveren wij met de mogelijkheden die houtwol biedt. We zoeken altijd naar de meest optimale prestaties. Of het nu gaat om de geluidsabsorptie of akoestiek, de thermische prestaties of de brandveiligheid van onze houtwolpanelen. Ook als het gaat om de montage kijken we voortdurend naar slimmere en snellere mogelijkheden.  
 

Heraklith Experience Center in Oosterhout, leer alles over houtwol
Heraklith Experience Center
Alles over houtwol

Bij het Heraklith Experience Center in Oosterhout leer je alles over houtwolpanelen en de juiste montage. 

Bezoek ons Heraklith Experience Center

We nemen je graag mee in onze wereld van houtwol. Tijdens een bezoek aan ons Heraklith Experience Center leer je alles over de opbouw van de Heraklith houtwolpanelen, de verschillende afwerkingsmogelijkheden, de specifieke bevestigingsmaterialen en verwerkingsinstructies voor allerlei ondergronden. 

Natuurlijk krijg je ook een rondleiding in de fabriek. Dat maakt een dagdeel niet alleen leerzaam, maar ook leuk. We voorzien jou als vakman graag van advies zodat je altijd vakkundig werkt met houtwol.

Bovendien zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om onze panelen nog verder te verbeteren en horen we graag feedback uit de markt. 

Heraklith houtwolfabriek in Oosterhout
Montage training in Heraklith Experience Center Oosterhout
Training Heraklith Experience Center Oosterhout