People first
People First logo

Met elke verandering maken we verschil. We zijn er dan ook trots op dat we onze teams, collega's, partners en gemeenschap veilig kunnen laten werken en de kans geven om te groeien

Ontdek hoe... 

Onze doelstellingen en commitment

We hebben doelstellingen bepaald voor 2025 waar iedereen binnen Knauf Insulation direct naartoe kan werken

We delen een passie om elke dag te werken aan een betere wereld in de toekomst. We geloven dat onze teams vandaag de dag al dat commitment hebben om onze doelstellingen te realiseren.

People first

Commitment

We streven naar nul ongevallen en een cultuur van gezondheid, veiligheid en welzijn.

DOELSTELLINGEN VOOR 2025 

In 2019 was onze totale rate voor recordable incidents (TRIR) 9.2. In 2025 zullen we dit hebben teruggebracht naar 5.

We vinden de (mentale) gezondheid en welzijn van onze mensen belangrijk. Alle managers, nieuwkomers en recent gepromoveerde collega's hebben tegen 2025 een training op het gebied van mentale gezondheid, welzijn en weerbaarheid gevolgd.

We bieden met speciale programma's ondersteuning aan onze medewerkers zodat er hulp is bij uitdagingen thuis of in het werkveld die de gezondheid beïnvloeden. We werken er hard aan om deze support tegen 2025 effectief en beschikbaar te maken voor iedereen binnen Knauf Insulation

Margaux Dorthu, engineer at Knauf Insulation Visé

Commitment

We hebben de meest betrokken collega's en leiders in onze industrie.

DOELSTELLINGEN VOOR 2025 

We voeren bedrijfsbrede enquêtes uit om de ervaringen van onze medewerkers te begrijpen en te achterhalen waar we het beter kunnen doen. We zullen er voor zorgen dat de resulaten in 2025 bovengemiddeld zijn. In elk land. 

Tegen 2025 hebben we Global Leadership & Change-programma's uitgerold om onze leiders op alle niveaus, van eerstelijnsmanagers tot topmanagers, het inzicht, de vaardigheden en de mogelijkheden te geven om het succes van Knauf Insulation te ondersteunen.

People first

Commitment

Diversiteit staat aan de basis van ons succes. Daar bouwen we op verder.

DOELSTELLINGEN VOOR 2025 

We ontwikkelen trainingen over de basis van diversiteit en inclusie (D&I) die beschikbaar zijn voor medewerkers als onderdeel van ons aanbod aan training en opleiding. 

Alle leiders, managers, nieuwkomers en collega's die promotie maken, krijgen een training die ze de vaardigheden, taalvaardigheid en gedrag om te komen tot een maximale inclusie.  

People First Diversity and Inclusion

Commitment

We zullen een positieve kracht zijn voor elke gemeenschap waarin we werken

DOELSTELLINGEN VOOR 2025

In 2025 vormen we met alle collega's wereldwijd een community van vrijwilligers en zijn we actief in lokale sociale projecten of milieuprojecten in alle landen waar we een vestiging hebben. 

Ontdek hoe we CO2 -neutraal worden

Ontdek hoe we CO2 -neutraal worden

Lees meer

Een circular economy Knauf Insulation

Ontdek hoe we bijdragen aan circulariteit

Lees meer

Isoleren met betere gebouwen

Ontdek hoe we betere gebouwen realiseren

Lees meer