People first
mensen eerst met knauf isolatie

We weten dat een betere wereld op het werk kan beginnen. Lees hoe we onze gemeenschap en mensen op een veilige manier laten groeien.

Bij Knauf Insulation geloven we in de stelling "Happy People = Happy Business". Daarom doen we er alles aan om onze medewerkers te steunen in hun ontwikkeling en groei. In een omgeving waar veiligheid, gezondheid en welzijn centraal staan.

We willen de meest betrokken collega's en gefocust management hebben in onze industrie. We bouwen op de diversiteit die ons bedrijf succes bracht. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan de gemeenschap waarin we werken. 

Behalve onze langetermijn doelstellingen hebben we een aantal korte termijn doelstellingen voor 2025 bepaald waar iedereen mee kan beginnen. Een paar voorbeelden: 

Commitment

Doelstellingen voor 2025

We streven naar nul ongevallen en een cultuur van gezondheid, veiligheid en welzijn.

  • We geven prioriteit aan (mentale) gezondheid en welzijn. Alle managers, nieuwkomers en recent gepromoveerde collega's hebben tegen 2025 een training op het gebied van geestelijke gezondheid, welzijn en veerkracht gevolgd.

We hebben de meest betrokken collega's en gefocust management in onze industrie.

  • We voeren bedrijfsbrede enquêtes uit om de ervaringen van onze medewerkers te begrijpen en te achterhalen waar we het beter kunnen doen. We zullen er voor zorgen dat de resulaten in 2025 bovengemiddeld zijn. In elk land. 
  • Tegen 2025 hebben we Global Leadership & Change-programma's uitgerold om onze leiders op alle niveaus, van eerstelijnsmanagers tot topmanagers, het inzicht, de vaardigheden en de capaciteiten te geven om het succes van Knauf Insulation te ondersteunen.

We bouwen verder op de diversiteit die ons bedrijf succes brengt.

  • Alle leiders, managers, nieuwkomers en collega's die promotie maken, krijgen een training die ze de vaardigheden, taalvaardigheid en gedrag om te komen tot een maximale inclusie.  

 

 

Ontdek hoe we CO2 -neutraal worden

Ontdek hoe we CO2 -neutraal worden

Een circular economy Knauf Insulation

Ontdek hoe we bijdragen aan circulariteit

 

Isoleren met betere gebouwen

Ontdek hoe we betere gebouwen realiseren