Luchtfoto_toren_nHOW RAI_amsterdam_zuida
Wij bieden de beste isolatie voor elke toepassing

Bij Knauf Insulation helpen we onze klanten graag bij de toenemende vraag naar energiebesparing en verduurzaming van gebouwen, woningen en kantoren. 

Als enige fabrikant van zowel glaswol als steenwol, zijn we als geen ander in staat om de beste isolatie oplossing te bieden voor elke toepassing in de bouw. We bieden een breed assortiment aan isolatiematerialen voor verwerking in woningbouw, utiliteit en industrie en voor zowel nieuwbouw als renovatie. 

Wandisolatie glaswol of steenwol

Of je nu zoekt naar isolatie voor een scheidingswand met hout, metalen profielen of een voorzetwand waarvan je de geluidsisolatie of thermische prestaties van de binnenwand wilt verbeteren, wij bieden een volledig aanbod in glaswol en steenwol waarmee je een scheidingswand perfect kunt isoleren.

Bekijk onze wandisolatie

isolatie voor een scheidingswand met hout, metalen profielen of een voorzetwand

Plafondisolatie dakisolatie glaswol

Plafondisolatie

We bieden een aantal isolatie oplossingen waarmee je plafonds kunt isoleren. Voor de isolatie van houten vloeren bij renovatie en de isolatie van een betonnen plafond van een parkeergarage onder een appartementencomplex bieden we glaswol en steenwol isolatie oplossingen. 

Bekijk onze plafond oplossingen

Vloer isolatie

Goede isolatie voor je vloer is zeker zo belangrijk als dakisolatie en gevelisolatie. Kies dan ook de beste vloerisolatie voor jouw type vloer. We bieden een aantal producten die je kunt toepassen voor de isolatie van een vloer. Je kunt daarbij uiteraard kiezen uit glaswol en steenwol, maar voor sommige vloeren is Supafil inblaaswol dan weer de beste vloerisolatie.   

Bekijk onze vloer isolatie

isolatie van de onderzijde van de lage vloer

Dakisolatie

Onze onbrandbare glaswol en steenwol isolatie biedt de beste combinatie van thermische prestaties en brandveiligheid. Bij de renovatie van een dak of voor de isolatie van een dak van nieuwbouw woningen bieden we prettig verwerkbare isolatie materialen.

Bekijk onze dakisolatie

Prefab Houtbouw

Prefab houtskeletbouw maakt het mogelijk om snel te bouwen. We bieden voor de isolatie van een hsb wand en dak specifieke isolatie oplossingen. Onze Naturoll isolatie verwerkt prettig en sluit goed aan op de houten elementen voor een perfecte thermische, brandveilige en akoestische isolatie. 

Bekijk onze prefab isolatie oplossingen

prefab isolatie oplossingen

gevelisolatie met minerale wol

Gevelisolatie

Glaswol en steenwol hebben elk zo hun specifieke eigenschappen voor de toepassing als gevelisolatie. Zo sluiten glaswolplaten zo perfect op elkaar en de constructie aan dat je het risico op thermische lekken vermindert. Steenwol is zeer stevig. Sommige aannemers hebben zo hun eigen voorkeur.  

Bekijk onze gevelisolatie

Technische isolatie

Met onze technische isolatie oplossingen bieden we een breed assortiment voor de thermisch en akoestische isolatie van machines en installaties. Denk aan gaasdekens, pijpschalen of tankplaten die toegepast worden in de maritieme industrie, olie & gas, machinebouw. Ga naar onze website van Technical Solutions voor een volledig overzicht van ons aanbod.  

Website Technical Solutions

technische isolatie oplossingen