Werken bij

Customer Service Medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime                              

Customer Service Medewerker (m/v)

- Een commerciële binnendienstfunctie –

Je werkzaamheden

Als Customer Service Medewerker fungeer jij als dé spil in de organisatie. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot leveringen, lopende orders, product specifieke vragen en klachtenafhandeling. Je houdt het gehele orderproces in het oog, vanaf het plaatsen van de order, tot aan de juiste aflevering. Daartoe onderhoud je korte lijnen met de logistiek en de externe afleverlocaties.

Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van orders in SAP, het maken en opvolgen van offertes en het bewaken van lopende projecten in CRM. Essentiële markt- en klantinformatie bespreek je direct met de Accountmanager, zodat je samen het beste sales resultaat kunt bereiken.

Als Customer Service Medewerker maak je onderdeel uit van het Customer Service team (bestaande uit 9 personen). Met jouw team zorg je er voor dat de workload verdeeld wordt, de debit en credit facturen verwerkt worden, en alle SLA’s worden gemonitord. Buiten het CS team werk je nauw samen met de Accountmanagers, projectmanagers en logistiek. Je rapporteert rechtstreeks aan de Customer Service Manager.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Hbo werk- en denkniveau richting Commercie of Mbo+ werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring
  • Affiniteit met bouwmaterialen en/of isolatie
  • Behendig met SAP (of vergelijkbare applicatie) en MS Office
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-vaardigheden

Daarnaast ben je een echte teamplayer, gedreven en beschik je over een gezonde dosis humor. Uiteraard ben je ook nauwkeurig, pak je zaken proactief op en weet je te allen tijde het overzicht te bewaren.

Wat bieden wij?

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie. Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven! Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Cox Dieben (HR Manager) op telefoonnummer 06-86804168. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie toe aan cox.dieben@knaufinsulation.com.

Bescherming persoonsgegevens

Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben bij Knauf Insulation laten we je graag weten hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Ook wanneer je nog niet bij ons werkt. 
Meer hierover lees je in onze privacy verklaring voor sollicitanten. Door het indienen van je sollicitatie bevestig je dat je de inhoud van de Privacyverklaring hebt gelezen, begrepen en akkoord hebt bevonden.

Lees meer

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct