Werken bij

Customer Service Medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime                              

Customer Service Medewerker (m/v)

- Een commerciële binnendienstfunctie –

Je werkzaamheden

Als Customer Service Medewerker fungeer jij als dé spil tussen de klant/prospect en de Accountmanager van het rayon dat jullie tezamen bedienen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor beide partijen met betrekking tot allerlei uiteenlopende administratieve vraagstukken (levering, lopende orders, productvragen en klachtenafhandeling). Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van orders in SAP, proactief opvolgen van offertes en het bewaken van lopende projecten. Essentiële markt- en klantinformatie speel je direct door naar de Accountmanager, zodat je samen het beste sales resultaat kunt bereiken in jullie rayon.

Als Customer Service Medewerker maak je onderdeel uit van het Customer Service team (bestaande uit 9 personen) en werk je nauw samen met de Accountmanagers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Customer Service Manager.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende:

  • Hbo werk- en denkniveau richting Commercie of Mbo+ werk- en denkniveau met enkele jaren relvante werkervaring
  • Affiniteit met bouwmaterialen en/of isolatie
  • Behendig met SAP (of vergelijkbare applicatie) en MS Office
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-vaardigheden

Daarnaast ben je een echte teamplayer, gedreven en beschik je over een gezonde dosis humor. Uiteraard ben je ook nauwkeurig, pak je zaken proactief op en weet je te allen tijde het overzicht te bewaren.

Wat bieden wij?

Werken bij Knauf Insulation betekent werken bij een van 's werelds grootste fabrikanten van isolatieproducten en -oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, vertegenwoordigen wij een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde namen in de isolatie. Ons DNA bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap passen goed bij de cultuur die wij kennen. Je krijgt veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven! Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een 13e maand, bonusregeling en 37 vrije dagen.

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Cox Dieben (HR Manager) op telefoonnummer 06-86804168. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie toe aan cox.dieben@knaufinsulation.com.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV.
Solliciteer direct