Caroline Danyluk - Inside Sales

Caroline Danyluk - Inside Sales België houtwol en steenwol
Dynamiek van de bouw

Caroline vertelt over haar ervaring “Op een verkoop binnendienst loopt geen dag hetzelfde. De ene keer is het heel druk, als er heel veel orders tegelijk binnenkomen moet je echt even gas kunnen geven maar ook zelf blijven nadenken. Klakkeloos invoeren wat een klant bestelt kan nog wel eens voor verrassingen zorgen.

Als het wat rustiger is, is het zaak om je administratie bij te werken. Je houdt zelf zicht op je offertes en orders en kunt hierin heel zelfstandig werken. Knauf Insulation biedt een werkomgeving waarin je kunt groeien. Je kunt in elke positie het maximale uit jezelf halen. Ik heb het gevoel dat je alles kunt aankaarten. En soms is ‘nee’ ook een antwoord en dan wordt er ook niet om de hete brij heen gedraaid.

GROEIEN IN JE ROL

Zo mocht ik een opleiding Duurzame Bouwkunde volgen en een talencursus Frans. Een beter begrip van de Franse taal helpt me natuurlijk elke dag bij de communicatie met onze Belgische klanten en collega’s. En door de opleiding Duurzame Bouwkunde begrijp ik ook de achtergrond van vragen beter. Ik vind het leuk om mijn kennis in te zetten in adviezen aan klanten. Zo versterken we de bouw.

Knauf Insulation is heel laagdrempelig. Er zijn genoeg bedrijven die koketteren met een ‘open cultuur’, maar hier is het er. Dat is leuk om te merken. En het team past als een puzzel in elkaar.
 

COMMERCIËLE BINNENDIENST

Als het gaat om de functie Commerciële Binnendienst verwachten we dat onze nieuwe collega een praktische instelling heeft. De markt is heel erg in beweging, dus dat zijn wij als bedrijf ook. Dus houd je van die dynamiek, dan zit je hier zeker op je plek.

Je moet gas kunnen geven en tegelijk blijven nadenken bij wat je doet. Een beetje savy zijn dus. Het is natuurlijk wel lekker als je affiniteit met bouwmaterialen hebt. Overigens had ik zelf van tevoren ook niet aan zien komen dat ik het zo leuk zou vinden. Je vormt hier een duo met je collega in de buitendienst en bedient zo samen een regio. Dus de kennis van de bouw die bouw je elke keer wat verder op.

Bekijk de vacature Commerciële Binnendienst