Bouwmaat XXL event racewedstrijd

Bouwmaat XXL Event
Schrijf je in, Race en Maak kans op die kaarten

Hoe leuk is snelheid? Of het nu gaat om sneller werken bij je klussen door handige materialen en tools. Of om F1 racen. 
De snelste racer vandaag wint 2 tickets naar de F1 races op Spa Francorchamps, België eind augustus 2018.

Actievoorwaarden

De deelnemer die tijdens het Bouwmaat XXL Event de snelste tijd neerzet wint twee F1 kaarten voor de wedstrijd in Spa Francorchamps in augustus 2018. De tijdmetingen worden uitgevoerd door de spelleider van Urban Events. De racers met de daaropvolgende tijden (2 t/m 11), maken kans op een digitale afstandsmeter waarmee je je klus nog sneller klaart.  

De snelste racers tijdens het Bouwmaat XXL Event ontvangen persoonlijk bericht van Knauf Insulation mits hij/zij daartoe zijn/haar contactgegevens via het inschrijfformulier achterlaat. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Let op: In verband met veiligheidsmaatregelen die genomen zijn door de organisatie van het F1 event Spa Francorchamps worden de kaarten niet eerder dan in juni/juli per mail verstrekt! 

Nieuwsbrief

Bij inschrijving, schrijf je je gelijktijdig in voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt niet op reguliere basis verstuurd en alleen als er daadwerkelijk wat nieuws te melden is. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.