Mineral Wool 34 Alu Plus (MW 34 Alu Plus)

Mineral Wool 34 Alu Plus (MW 34 Alu Plus)

Revolutionair Relaxte Isolatie nu ook voor renovatie van hellende daken

In 2016 had Knauf Insulation een isolatie hit in de bouwmaterialenhandel met de succesvolle introductie van de Mineral Wool 35 (MW 35) voor de isolatie van scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds.
Vanaf juni 2017 komt Knauf Insulation opnieuw met een innovatieve isolatie-oplossing die helemaal toegespitst is op de verwerker: Mineral Wool 34 Alu Plus.

MW 34 Alu Plus is speciaal ontwikkeld met verwerkers voor de na-isolatie van hellende daken.

Revolutionair
MW 34 Alu Plus is revolutionair wat betreft de duurzame samenstelling van het materiaal en de eigenschappen die het product daardoor heeft. De minerale wol is gemaakt met ECOSE® Technology en is daardoor vriendelijk voor huid en handen. Het irriteert niet en geeft geen geur of stof af. Dat maakt MW 34 Alu Plus prettig te snijden en te verwerken.

Relaxt
MW 34 Alu Plus is licht in gewicht en compact verpakt. Je brengt een rol eenvoudig naar de te isoleren zolder. Het product is aan één zijde bekleed met een zeer stootvaste, damp remmende PET/PE bekleding. Het isolatiemateriaal is eenvoudig klemmend aan te brengen achter metalen staanders tussen de gordingen. Bij toepassing van het systeemadvies van een metalen frame tussen de gordingen bespaar je tijd op je isolatieklus omdat een aantal handelingen niet nodig zijn!

Het is niet nodig om de isolatie vast te nieten. En bij het toepassen van metalen staanders tussen u-profielen die je op de gordingen vastzet is het niet nodig om exact nauwkeurig te meten en te zagen. Dat scheelt tijd. 

De uitgekiende combinatie van de bekleding met de speciaal ontwikkelde RT Plus XL tape zorgt ervoor dat je eenvoudig een luchtdicht systeem realiseert. Daarmee bescherm je de bestaande dakconstructie en haal je ook de energiebesparingen die je voor ogen had. 

Hellend dak

Hellend dak

Een hellend dak bestaat uit gordingen waarop spanten om de 400 en 600 mm bevestigd worden en afgewerkt met tengellatten en dakpannen of leien. Aan de binnenzijde tussen de gordingen en/of spanten, wordt isolatie aangebracht in een of meerdere lagen.

Productblad Mineral Wool 34 Alu Plus (MW 34 Alu Plus)

Productblad Mineral Wool 34 Alu Plus (MW 34 Alu Plus)

  • May 2017

Dit productblad geeft je alle informatie over de Mineral Wool 34 Alu Plus. Of je nu meer wilt weten over de technische prestaties, de leverbare dikte en breedtes of de voordelen en eigenschappen van het product... in het productblad vind je alles wat er te weten valt.

Systeemadvies MW 34 Alu Plus

Systeemadvies MW 34 Alu Plus

  • May 2017

Met behulp van dit systeemadvies kun je snel en eenvoudig een goed geïsoleerd dak realiseren.