Isolatie Principe

Het effect van ons energieverbruik is zichtbaar 

We verbruiken energie bij zo´n beetje alles wat we doen. Om dagelijks naar ons werk te gaan, fabrieken te laten draaien, onze huizen te verwarmen en ook om telkens nieuwe gadgets en draadloze apparaten op te laden.

Een groot deel van deze energie gaat verloren omdat het niet efficiënt gebruikt wordt. Het grootste probleem is echter de dramatische stijging van schadelijke CO² uitstoot, die het rechtstreekse gevolg is van het verbruik van fossiele brandstoffen.

 

Isolatie eenvoudigste en meest effectieve manier om energie te besparenIsolatie warmteverlies

70% van de woningen in Nederland is niet of onvoldoende geisoleerd. Door de ontbrekende isolatie in de woningen aan te brengen, kan 7 miljoen ton CO2 per jaar worden bespaard.

Het isoleren van gebouwen is de meest eenvoudige en effectieve manier om energie te besparen. Een ongeisoleerde woning verliest meer dan 50% van de warmte via dak, gevel en vloer. De juiste isolatie kan de energierekening voor verwarming met maar liefst 70% verminderen. Daarnaast levert isolatie een levenslange, substantiele bijdrage aan de kwaliteit van het gebouw en is bovendien onderhoudsvrij. 

 

 

 

 

 

 

 

Isolatie trias energetica